Op 3 aug is Ziggo gestopt met analoge radio (FM radio). Gelukkig zijn er diverse manieren waarop de radiozenders te beluisteren zijn.

De methode die voor u het beste is, hangt van diverse factoren af. O.a. van de apparatuur die u op dit moment heeft. Maar (nog belangrijker), van de manier die het beste bij u past.

Iemand van 35 zal op een andere manier de radio willen bedienen dan iemand van 70. Daarom is het niet aan te raden om even aan je kleinzoon of buurman te vragen om het voor je te regelen.

Ik kan met u overleggen wat voor u het handigste is en kan met elke methode helpen en apparatuur leveren en aansluiten.

Voor de meeste bestaande laptops en PC's is het mogelijk om de oude harddisk te vervangen door een snelle SSD schijf. De apparaten worden daar supersnel van.

Dit kan op verschillende manieren. Dit is maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden.

Opm. afgelopen paar jaar zijn er veel nieuwe laptops verkocht met een erg kleine SSD. Deze zijn uiteraard te upgraden met een grotere SSD

Microsoft is gestopt met de support op Windows 7. Het besturingssysteem is nier meer veilig genoeg zijn om bijvoorbeeld internetbankieren te doen.

U kunt contact opnemen om dit probleem op te lossen. In veel gevallen is het mogelijk om de computer of laptop een upgrade te geven naar Windows 10.

Een andere mogelijkheid is de aanschaf van een andere PC/laptop. Ik kan alle apparaten leveren, bovendien kan ik ervoor zorgen dat de belangrijke en persoonlijke gegevens op een betrouwbare manier overgezet worden naar het nieuwe apparaat.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Aiko Pastoor.